Cautare

247 de rezultate pentru "albire dinti" (7.57 secunde)
Nu de la ziaristi, ci de la necuvantatoare, pe care considera Domnia sa ca le-a jignit atunci cand le-a comparat cu ziaristii. “Sunt niste animale civilizate“, a spus, printre dinti, liderul incontestabil al celei mai orwelliene dintre fermele politice autohtone.
In 2022, fetele urmeaza un trend incisiv: isi pun dinti de veverita. Baietii sunt ingrijorati de urmarile pe care le-ar putea avea acest trend.
Premierul desemnat Nicolae Ciuca a depus, marti, la Parlament, lista de ministri si programul de guvernare. Potrivit programului, coalitia PSD-PNL-UDMR poarta numele de Coalitia pentru Rezilienta, Dezvoltare si Prosperitate.
La 1 februarie am putea avea pana la 25.000 de infectari noi pe zi, iar prea multe optiuni pentru a opri acest val Omicron nu prea avem, astfel ca nu ne ramane decat sa "strangem din dinti", a continuat cercetatorul.
Dupa ce se trezesc cu fata tumefiata, oase rupte, dinti scosi si altele de acest gen, acestia mai devin brusc si datori pe la bugetul asigurarilor de sanatate.
Unii se simt cu musca pe caciula, altii, dimpotriva, inarmati pina in dinti. Tema anticoruptie foloseste unora pentru a-i lovi pe ceilalti.
Unii se simt cu musca pe caciula, altii, dimpotriva, inarmati pina in dinti. Tema anticoruptie foloseste unora pentru a-i lovi pe ceilalti.
Rana presedintelui vaduvit de joaca de-a alegerile pare sa se vindece - dar doar in aparenta - asa ca Traian Basescu si-a luat inima in dinti si a admis ca pana la aderare nu vor fi anticipate.
Fara sa stringa din dinti si fara mari sacrificii. A invirtit doar citeva hirtii, de ici colo. Vestitele cupoane agricole care ar fi trebuit sa-l ajute de fapt pe taranul care muncea pamintul s-au transformat dintr-odata intr-o mana cereasca.
La sfarsitul saptamanii trecute, Tony Blair, primul-ministru britanic, si-a luat inima in dinti si a vizitat in doua zile capitale foarte exotice pentru un insular:
Cei care inca mai spera ca presiunea la gaze este problema celor pe care i-au ales tocmai pentru a nu clantani din dinti in timp ce canta "Hora Unirii".
PSD nu si-a luat inima in dinti sa renunte la el. Spera ca se va retrage singur, in lunile astea.
Oamenii privesc taxele si impozitele ca pe un dat, asta e situatia, nu avem ce face, stringem din dinti si platim.
Daca presedintii Romaniei de dupa 1989 au fost cum au fost, la capitolul "premieri" parca traversam cea mai neagra perioada.
Ok, strangem din dinti, dam din coate, ne luam straiele de gala si afisam o mina cuvioasa, doar-doar ne-or primi.
Un politician de top care nu se sfieste sa chefuiasca in restaurante si pe terase, sa-si ia de gat nevasta, sa mearga la apartamentul cuibusor de nebunii si sa-si ia rufele la spalat intr-o punga, sa sparga seminte in dinti pe stadioane cu Gigi Becali nu putea, potrivit logicii, decat sa se opereze in tara, ba mai mult, s-o faca intr-un fel apropiat de omul de rand.
Romanii si-au format din pacate aceasta mentalitate si, in loc sa isi ia inima in dinti si sa ajute incet-incet la refacerea tuturor lucrurilor care au fost stricate in tara de bastina, prefera sa se injoseasca printre straini pentru o coaja de paine si totodata sa sustina, tot ei, ca le este rusine de imaginea pe care o au strainii despre noi:
Chiar daca sentimentul de iubire dispare, partenerii trebuie sa stranga din dinti si sa mearga mai departe impreuna. Despartirea in astfel de situatii ar insemna pentru ei sa se arunce singuri in gura lupului, adica a Opozitiei, care i-ar devora pe loc.
Fara indoiala au votat la greu liberalii care il injurau, printre dinti, in timp ce urmareau emisiunea. Dar la fel de adevarat este ca Theodor Stolojan nu a putut (adica nu a vrut, ca ar fi iesit tare urat pentru el) sa spuna de unde are o anumita masina...
Cum se intampla ceva, nu trebuie decat sa astepti cateva ore si apare Gusa cu conspiratia descalcita si cu vinovatii in dinti.
google-analytics.com